HATAY / ALTINÖZÜ - Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yılı dolayısıyla okulumuz tarafından hazırlanan ilçe kutlama programına katılım gösteren

Altınözü Kaymakamı Sayın Mehmet SERT'e,

Altınözü Garnizon Komutanı Sayın Piyade Üsteğmen Nuh KOÇYİĞİT'e,

Altınözü Belediye Başkanı Sayın Rıfat SARI'ya,

Sayın Daire Amirlerine

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet GÜNER'e bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz.

Nis

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantımız 24 Nisan Çarşamba günü 12:00-12:45 saatleri arasında yapılacaktır.

Mrt

Altınözü Belediyesi Kültür Evinin düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğine okulumuzun Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı ile Güzellik Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri ile birlikte katıldık.

Okulumuz Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencileri kurdukları çocuk atölyesi ile etkinliğe katılan çocuklara yüz boyama, saç bakımı gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler ayrıca okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri kurdukları susamlı gevrek atölyesi ile katılım gösteren misafirlere çeşitli ikramlarda bulundular.

Bizleri etkinliğe davet eden Altınözü Belediyesi Kültür Evine teşekkür ediyoruz.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine Altınözü Protokol Üyeleri teşrif ettiler

Altınözü Kaymakamı, Cumhuriyett Başsavcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçemiz Savcıları, İlçemiz Hakimleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi, Tarım ve Orman İlçe Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Sosyal Hizmet Merkez Müdürü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü ve HAZEK Kooperatif Başkanının katılım gösterdiği protokol üyerleri etkinliğimizin ardından okulumuz atölye ve sınıflarını gezerek öğretmen ve öğrencilerimizin günlerini tebrik ettiler.

İlçemiz Protokol üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Haz

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Rümeysa Atar’ın adı okulumuzdaki kütüphanede yaşayacak.Rümeysa Atar’ın hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından çok sevildiğini ve etrafına neşe saçan biri olduğunu ifade eden okul müdürümüz Mehmet Döner, “Okulumuzda coğrafya öğretmeni olarak görev yaparken 6 Şubat depremiyle sonsuzluğa uğurladığımız deprem şehidimiz Rümeysa Atar öğretmenimizin ismini yaşatmak için okulumuz kütüphanesine ‘Rümeysa Atar kütüphanesi’ ismini verdik. Rümeysa öğretmenimiz hem öğretmen arkadaşları hem öğrencileri tarafından çok sevilen, çözüm odaklı, yüzündeki tebessümüyle her zaman etrafına neşe saçan başarılı bir öğretmenimizdi.

FEDAKÂRLIĞINI UNUTMAYACAĞIZ

Rümeysa öğretmenimiz dost canlısı bir insandı. Onun isminin en iyi yaşayacağı yer insanların en iyi dostu olan kitapların olduğu kütüphanedir. Bizler kütüphanemize onun adını verip öğrencilerimizin okudukça onu hatırlamasını sağlayacağız. Bizler çalışma arkadaşları olarak onu hiçbir zaman unutmayacağız. Bizler onun ne kadar fedakar bir öğretmen olduğunu, son fedakarlığını evladı için yapıp evladının hayatta kalması uğruna nasıl çaba sarf ettiğini de hiçbir zaman unutmayacağız. Ruhu şad olsun” dedi.

Deprem anında eşi ve 2 aylık bebeğinin evden çıkmasını sağlayan Rümeysa öğretmen, apartmandan çıktığı sırada binanın çökmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Mrt

9/B Sınıfımız "SUSTAINABLE INNOVATIONS WITH CULTURAL HERITAGE"  isimli E-Twinning projemiz için video çekimi çalışmalarında...

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Çiğdem CEYLAN SAĞIROĞLU trafndan yazılan "Cultural Heritage" projesi kabul edilmiştir.

Ara

Okulumuz 10 Yiyecek-İçecek Bölümü öğrencilerinin katıldığı "Cook, enjoy and learn" isimli E-twinning projesi için yapılan yiyecek süsleme snatı çalışmamız.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara